Users currently browsing this topic:

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Autor Tema: ROBLOX ---- Moja radionia za željeznička vozila (TŽV NanicarRail)  (Posjeta: 72 vremena)

Offline Željezni_Domi

  • Član foruma
  • **
  • Datum registracije: 09.11.2018.
  • Postova: 38
  • Aktivnost:
    0%
  • Bodovi: 2
  • Spol: Muški
Pozdrav svima!
Naime evo nešto mojih izrada željezničkih vozila.
Radi se o jednoj videoigri u kojoj možeš izgraditi svoj svijet, po svojoj želji, igraći imaju kocke i mogu ih pretvoriti u razne oblike, primjerice cisterna može da bude valjkasta, postoje trokuti i još mnogo oblika.
Naime ima raznim aktualnih igara, burnout, heli wars, razne ratne, trči na vrh tornja dok lava nije skroz se podigla gore, potresi i slično.
Postoji mogučnost da igrači kupuju razne odjeće, kape, skinove.
Naime prije nego misli da može povući terenti vlak od 30 vagona, nemože nikako jer je to najviše zglitcano da se vozi, druge igre koje imaju vlakove vuku po 8.12 vagona.
Evo nekih mojih radova a prvi vagon je Zacns od VTG-a.


Evo i pravih primjeraka u Vukovaru slikanih u 2014-toj godini.

HŽ Hbis / Hbills-z

HR-INA Zagkks-z


HŽ-Cargo Zaes-z

Da nebi bilo da imam vagone, imam i lokomotive, imam samo Cargove....
2063 001

Naime ne samo što sam vozio vlakove u svojoj mapi, ja sam volio slagati razne teretne kompozicije. Imam svoju radionicu željezničkih vozila koju sam nazvao NanicarRail, radim samo Europske. Moji modeli su bili jako uspješni punih 3.4 godine sve dok Roblox nije počeo ubacivati nove updateove koji su mi na kraju sj*bali sav vozni park, vagoni su se počeli raspaditi, gotovo svi. Na Zacns-ov valjak padne na tlo, karaveli kljun ispada pa čak i brojevi sa numberboardsa. Prije tih updateova je sve išlo solidno. To je i razlog žasto vagone ne vozim nego ostavim parkirane, neki igrač je napravio šinobusa (vrlo identičan) švedu. Ja sam kopirao taj šved i na njega sam ubacio sjedala.... vozio je i on lagano al ubrzo su došli ti updatovai i tako su sjedala poletila a vlak nisam mogao micati. Al nemam iskreno volje sve ispočetka raditi od vagona (npr Hbis, Hbills, Habbins Zagkks, Zaes i sl).
Zaesina je isto fino vozila i kad je stigao update postale su još teže. Inače sam mogao samo po 3.7 vagona vuči a sada jedan po jedan. Hbisa sam isto normalno vukao i on se više uopće nemože micati.  :ljut:
Sada samo radim vagone za kompozicije koje slažem. Trenutno su u izradi NordWaggon Laaeilprs vagoni od švedskog proizvođača automobila Volvo-a.
Inače ti vagoni su stalni na Optimi Expressu (Villach - Edirne) a inače mi je Optima Express jedini putnički vlak koji volim jer inače nisam fan putničkih vlakova. Imam još raznim željezničkih vozila.... slike Volvo vagona sa Optime Expressa i ostalih željezničkih vozila uskoro.  :P
MAV